Jak je to s členskými příspěvky Karate Online?

„Tento týden jsou všechny tréninky zdarma a po Velikonocích budou videa přístupná pouze za členský příspěvek. Nebudeš muset rozbíjet prasátko, členství si může dovolit každý.“

Zdravíme všechny nadšence do trénování. Přestože máme zavřené tělocvičny byli jsme nuceni pozastavit prezenční tréninky, pořád jsme trenéři a naší prací je pomoci vám v dosahování vašich (nejen) sportovních cílů. Místo formy face-to-face jsme narychlo vytvořili platformu pro sdílení tréninků online. Budeme si tak snad moci zachovat naši práci a vy nevyjdete ze cviku.

Co přináší trenérský tým v době zavřených tělocvičen?

Sečteno a podtrženo, každý týden vykopne trenérský tým nejméně 15 tréninkových videí a to od 6. 4. až do konce června, pokud se situace nezlepší natolik, abychom ještě před koncem školního roku mohli otevřít tělocvičny.

Tento týden jsou všechny tréninky zdarma a po Velikonocích budou videa přístupná pouze za členský příspěvek. Nebudeš muset rozbíjet prasátko, členství si může dovolit každý.

Přístup získáš třemi různými způsoby:

  • Zaplať řádně doporučenou cenu video tréninků, která činí od dubna do června 2500 Kč
  • Zaplať kolik ti dovolí tvá současná situace, jsme vděčni za cokoliv
  • Můžeš darovat i více než doporučenou cenu
  • Jak postupovat pro aktivaci členství?

    Informace najdeš ve svém členském profilu. Pokud u nás ještě nemáš účet, registruj se zde. Kdyby ses potřeboval/a na něco zeptat, zavolej nám nebo napiš na info@karateonline.cz. Pokud je z vaší rodiny více členů, není potřeba každému platit plné členství Karate Online, výši příspěvku necháváme na vašem uvážení. Udělejte ale každému vlastní účet, aby mohl například komentovat videa sám za sebe. Aktivaci provedeme pro každý účet.

    Autor: Karate Vision
    Kategorie: Články
    Shlédnutí: 1102
    6. dubna 2020

    Zatím žádné komentáře

    Napsat komentář

    19003

    Zbývající znaky 400